Velkommen til…

Siden fungerer primært som præsentation af mine fiskevideoer fra Youtube. Det tager tid at skrive historier, men mon ikke det kommer 🙂 Måske finder jeg også nogle “evergreens” frem fra gemmerne. Minder fra før jeg fik “GoPro” hvor de gode oplevelser ved åen blev fortalt i tekst og billeder.

Og forresten bør det nævnes at siden er 100% nonprofit. Ingen reklamer og pis, og hvis jeg i min begejstring nævner godt grej og gear, så handler det ikke om reklame, men udelukkende glæde over grej der fungerer. At siden ligger under navnet “mepps.dk” er ligeledes min hyldest til en uovertruffen spinner, der har givet mig mange gode oplevelser og mange gode fisk.

Ellers er det bare at gå i gang med at pløje dig igennem indholdet. God fornøjelse og knæk og bræk derude..

Tight Lines

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *